EN

Vijesti

Odradili smo i drugu stručnu radionicu - "DISTRIBUCIJA I PRODAJA"

Odradili smo i drugu stručnu radionicu - "DISTRIBUCIJA I PRODAJA"

Druga u nizu stručnih radionica, iz serije  "Definiranje Marketinga i Prodaje", održana je prošlog tjedna, 30. 6. 2016., u organizaciji udruge poduzetnica WECroatia, pod nazivom “DISTRIBUCIJA I PRODAJA”. 

Distribucija i prodaja

Tema druge radionice fokusirala se na različite kanale distribucije i prodaje. Radionica je okupila 13-tak članica. Ova druga radionica bila je nastavak na prvu, a sudionice su u sklopu radionice mogle detaljnije naučiti o tome zašto je komunikacija važna u prodaji te koje sve vještine mora imati prodajno osoblje. Pričalo se o tome što je to uopće prodaja i yašto je važno raditi analitiku prodaje. Članice su se mogle pripremiti za 60 sekundno predstavljanje, a govorilo se i o tome koliko je priprema važna u prodaji kao i o efikasnim načinima zaključivanja prodaje. Jedna od tema radionica bila je i online prodaja, koja je u velikom porastu zadnjih godina i pruža mogućnosti pristupa globalnom tržištu. Poslije podne u sklopu radionice, predavanje je održao Justin R. Barnes (http://www.mostaracbarnes.com/), koji kao poslovni konzultant pomaže malim i srednjim tvrtkama prilikom izlaska na britansko tržište. Tako su poduzetnice iz prve ruke mogle saznati što je sve potrebno pripremiti te koje korake poduzeti da bi se moglo poslovati s Velikom Britanijom.

Justin

Sljedeća, ujedno i posljednja, 3. radionica iz ove serije održat će se u četvrtak, 7.7. 2016, u dvorani M5, Algebra, Maksimirska 58a, Zagreb. Tema treće radionice "PROMOCIJA", u sklopu koje će se više govoriit o komunikacijskim kanalima, propagandi, PR-u i sl. Radionice su organizirane uz financijsku pomoć Grada Zagreba. 

Lili

Ovom prilikom posebno se zahvaljujemo Algebri, koja nam je osigurala prostor za održavanje radionica, a ujedno dajemo i posebnu zahvalu našoj članici Pameli, iz tvrke Nevra d.o.o., koja je opskrbila sudionice radionice vodom za piće.

Pamela

Hvala svima na sudjelovanju i podršci. Veselimo idućem susretu, gdje ćemo steći neka nova znanja i vještine te se međusobno još bolje upoznati! Vidimo se u četvrtak!

 

Napomena: „Ova aktivnost je izrađena  uz financijsku podršku Grada Zagreba. Sadržaj ove aktivnosti u isključivoj je odgovornosti Udruge Poduzetnice i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Grada Zagreba.“