EN

Vijesti

Push up Sisak 2021.

Push up Sisak 2021.

Poduzetnice su ponovno u akciji!

Održan je prvi Push Up u Sisku.

Tema: Pomoć i podrška poduzetnim ženama 

 

 

Gdje: Sisak

Kad: 19. listopada 2021.

Zašto: Jeste li ikada tražile primjer koji će vas inspirirati? Poduzetnice na koje biste se mogli ugledati i koje bi vas mogle motivirati da radite pametnije kako biste što prije i bezbolnije postigle svoje ciljeve? Zašto ne biste jednog dana i vi bili primjer poduzetnice koja se odvažila vjerovati u svoj san?

WE udruga hrvatskih poduzetnica pruža podršku ženama još od 2012. godine, a Vas pozivamo na drugi po redu Push Up se održao 19.10.2021., od 18 do 20 sati, Rimska ulica 27, knjižnica Vlade Gotovca Sisak.

Nakon Karlovca, knjižnica grada Siska bile su domaćin drugog izdanja Push Up događanja i organizatorska podrška WE udruzi poduzetnica i našeg načina da prepoznamo naporan rad, inovativno razmišljanje i nepokolebljivu predanost poduzetnica koje pomažu rastu gospodarstva kao i cjelokupnom društvu. Push Up platforma je za žene poduzetnice i one koje žele to postati, u cijeloj Hrvatskoj i šire.

Projektom naglašavamo važnost međusobnog upoznavanja, umrežavanja, razmjene iskustava i davanja podrške. Zajednice koja će udružiti snage u rješavanju poslovnih izazova i postaviti temelje za uspješno poduzetničko putovanje žena diljem Hrvatske.

Spajamo kulturu i poduzetništvo kroz predstavljanje knjige „Ikone - neustrašive žene koje su promijenile Hrvatsku“ spisateljice Rosie Kugli, a upoznat ćete i našu gošću Maju Sever hrvatsku novinarku i TV-voditeljicu, poznatu po dugogodišnjem radu u informativnim emisijama Hrvatske radiotelevizije. Uvijek u borbi za nemoćne i slabe a protiv nepravde, Maja Sever istražuje istinu i kada ona nije ugodna.

 

WE udruga hrvatskih žena poduzetnica

Libresse je svjestan da osjećaj udobnosti i pouzdanosti prati ojsećaj „odvažnosti“ i nesputanosti. Zbog toga Libresse nastoji pomoći ženama da ostvare svoj pun potencijal nudeći im proizvode koji im daju osjećaj samopouzdanja.